Projekt
Happy elk, flying dog and crazy fish
Instagram


Jag målar från scen, leder kickoff eller målar din fest.

 

Jag tolkar gärna din konferens eller din fest i en målning. Senast blev det en konferens om nytänkande i Teknikdalen Borlänge. Glad att jag kan visa det jag tänker. När jag arbetade som fotograf gjorde jag ju i princip samma sak, tolkade i bild, nu gör jag det med färg på duk när du ser på.


Låt din arbetsplats måla. Jag leder, du gör. Vågar göra nya saker och utmana sig utanför din comfortson. Möjligt upplägg är att boka mig för att tolka din konferens först och sedan låta grupper måla målningar tillsammans som teambildning.


Jag tolkar din fest i ett verk som du får behålla. Vill du kan vi även låta gästerna måla. Tänk mig som fotograf fast i måleri.

Projekt skapande skola


 Under mars månad har jag att arbetat med Borlänges treor. Visat dem min värld, en föreläsning/happening som start, sedan en workshop per klass och som avslutning en utställning av elevernas bilder och mina önskade bilder på Borlänge bibliotek. Sjukt spännande. Ni vet, från barn och gamlingar får man höra sanningen. Jag fick svara på: -Målar du alltid ensam? -Är du känd? Till att visa hur fäger fungerar och eleverna önskade vad jag skulle måla. Detta öppnade en mängd samtalsämnen, från tv-spel till hur konsten fungerade på Da Vinci´s tid. Att sedan komma tillbaka och få släppa lös eleverna på duk med samma färger som jag målade med var fantastiskt. Vill du kan jag göra det i din skola och med klasser från barn till ungdom. Boka alla tre delarna eller bara en.

Vi gör en stor målning ihop.


bestämmer motiv och kommer till min atelje. Sätter av en dag och vi gör din målning ihop. Jag står för material och färg. Vi gör resan till en ny målning ihop. Det är en resa så vi vet inte så mycket mer än vilken färg du vill ha och storlek på målningen, ideerna kommer under tiden. Det finns ingen ångerknapp, lagd färg ligger, men vi har tid att måla över. Kan vara den perfekta presenten.


Pris 7000 kr

Jag kommer att slutfernissa tavlan, sätta tråd och vi signerar den med både dig och mig. Klar för leverans veckan efter.